Cenovnik za 2017/2018. godinu


AKCIJA!!! VASKRS I VASKRŠNJI RASPUST - 15% NA SVE ARANŽMANE 30.03. - 09.04.

*Istaknute cene su u dinarskoj valutipo apartmanskoj jedinici (noćenju) i važe za boravak od minimum 2 noćenja
*Cena za jednu noć se uvećava na 75% važeće cene.
*U toku jesenje, zimske, prolećne i letnje sezone za boravak od 3 noći ostvarujete popust od 5 %, za 5 noći 10%, 7 noći 15% i 10 noći 20%.
*Boravišna taksa nije uračunata u cenu i plaća se u iznosu od 80 din po osobi i po broju noćenja. Deca do 7 godina ne plaćaju, od 7 do 15 godina plaćaju 40 din. 
*Iskoristite rani booking 15% popusta za Novu godinu i zimsku sezonu 2018. godine, za uplate do 15. novembra 2017. godine.
*U periodu novogodišnjih praznika minimalan broj noćenja je 5.

U okviru paketa dobijate:
  


* Boravak u lux apart studijima ili apartmanima od 27 m2 do 47 m2  1/3,1/4 i 1/5 jednosobni i sa odvojenom spavaćom sobom
* Uslugu ljubaznih domaćina
* Total Tv satelitski paket i besplatan Wi Fi
* Opremljenu kuhinju za spremanje i serviranje hrane, sa svim potrebnim sudovima, frižiderom, šporetom
* Apartmani su opremljeni centralnim grejanjem, Led televizorima,opremljenom kuhinjom i kupatilom
* Svi apartmani imaju kamin sem Romantic studia
* Naši gosti imaju posebne pogodnosti u restoranu Divčibarski zamak – kada pokažete ključ našeg apartmana – dobijate doručak za 300din, kompletan ručak ( teleća čorba, glavno jelo po izboru sa menija, salata po izboru sa menija i hleb - 700din , kompletna večera po izboru sa menija 700 din). Obrok možete naručiti za poneti i servirati u svom apartmanu jer imate sve sudove, frižider i šporet.Porcije su jako obilne i hrana je jako ukusna.
* U ponudi su apartmani za dve, tri , četiri i pet osoba, jednosobni i dvosobni čija se površina kreće od 26 m2 do 47 m2      
* Mogućnost doplate privatnog termina u đakuziju od 45 min - 1500 din za max 5 osoba       
* Ukoliko je vaša rezervacija izvršena par meseci pre dolaska kod nas imate mogućnost da uplatu vršite na nekoliko rata najkasnije do datuma koji je 10 dana pre dolaska u Divčibarske vajate.  

  • Romantic (2+1 )  27 m2  
Jednosoban studio za max 3 osobe sa bračnim krevetom i pomoćnim ležajem,kompletno opremljenom kuhinjom,  kupatilom, besplatnim wi-fi internetom, total tv paketom, centralnim grejanjem,terasom sa predivnim pogledom na Divčibare. Romantic studia nemaju kamine.

  • Fun  ( 3+1 )  32 m2 
Jednosoban studio za max 4 osobe sa ugaonom garniturom koja se rasklapa u veliki bračni krevet, singl krevetom i pomoćnim ležajem,kompletno opremljenom kuhinjom, terasom , kupatilom, besplatnim wi-fi internetom, total tv paketom, centralnim grejanjem i kaminom, terasom sa predivnim pogledom na Divčibare.

  • Family (2+2 )  32 m2 
Apartman sa dnevnim boravkom i odvojenom spavaćom sobom za max 4 osobe. U dnevnom boravku je ugaona garnitura koja se rasklapa u veliki bračni krevet a u odvojenoj spavaćoj sobi dva singl kreveta koja se spajaju po potrebi u veliki bračni krevet. Poseduje kompletno opremljenu kuhinju , kupatilo, besplatan wi-fi internet, total tv paket, centralno grejanje i kamin. Family je jedini apartman koji nema terasu.

  • Family LUX (2+2 )  42 m2 
Apartman sa dnevnim boravkom i odvojenom spavaćom sobom za max 4 osobe mada ima prostora za prenosivi dečiji krevetac pa je pogodan i za petočlane porodice sa mlađom decom. U dnevnom boravku je ugaona garnitura koja se rasklapa u veliki bračni krevet a u odvojenoj spavaćoj sobi dva singl kreveta. Poseduje kompletno opremljenu kuhinju , kupatilo, besplatan wi-fi internet, total tv paket, centralno grejanje i kamin, terasu sa predivnim pogledom na Divčibare.

  • Grand ( 2+3) 47 m2 
Apartman sa dnevnim boravkom i odvojenom spavaćom sobom za max 5 osoba. U dnevnom boravku je ugaona garnitura koja se rasklapa u veliki bračni krevet i pomoćni ležaj na rasklapanje a u odvojenoj spavaćoj sobi dva singl kreveta. Poseduje kompletno opremljenu kuhinju , kupatilo, besplatan wi-fi internet, total tv paket, centralno grejanje i kamin, dve terase, na jednu se izlazi iz dnevnog boravka a na drugu iz spavaće sobe.

 
Dobrodošli!
Divčibarski Vajati
064 658 24 88
info@divcibarskivajati.rs
facebook -  https://www.facebook.com/divcibarskivajati/