STUDIO ROMANTIC APARTMAN

Studio Romantic apartman (27 m2) je jednosoban studio za maksimalno 3 osobe sa bračnim (francuskim) krevetom za dvoje i pomoćnim ležajem na rasklapanje, te je zbog ovoga pre svega namenjen parovima i porodicama sa malom decom. Studio Romantic nema kamin.

    CENE VEĆ OD 39€
Saznajte više
Studio Fun apartman

Studio Fun apartman (34 m2) je jednosoban studio za maksimalno 4 osobe sa ugaonom garniturom (za dvoje) koja se rasklapa u veliki bračni krevet, jedan širi singl krevet i jedan pomoćni ležaj tako da se može smestiti četvoročlana porodica, kao i tri odrasle osobe i dete.

CENE VEĆ OD 45€
Saznajte više
Family apartman
Family apartman (36 m2) je dvosoban apartman sa dnevnim boravkom i odvojenom spavaćom sobom za maksimalno 4 osobe. U dnevnom boravku je ugaona garnitura (za dvoje) koja se rasklapa u veliki bračni krevet, a u odvojenoj spavaćoj sobi dva singl kreveta.

 

CENE VEĆ OD 49€
Saznajte više
Family Lux apartman

Family Lux apartman (42m2) je apartman sa dnevnim boravkom i odvojenom spavaćom sobom za maksimalno 4 osobe, mada ima prostora za prenosivi dečiji krevetac, pa je pogodan i za petočlane porodice sa mlađom decom.

 

 

Cene već od 55€
Saznajte više
Grand apartman
Grand apartman (47m2) je apartman sa dnevnim boravkom i odvojenom spavaćom sobom za maksimalno 5 osoba (dvosoban). U dnevnom boravku je ugaona garnitura (za dvoje) koja se rasklapa u veliki bračni krevet i pomoćni ležaj na rasklapanje, a u odvojenoj spavaćoj sobi su dva singl kreveta.

 

Cene već od 59€
Saznajte više